Waar vindt u ons
Home Wat doen we Waar vindt u ons Activiteiten Hoe zijn we begonnen Nieuwsbrief Andere organisaties Foto's Laatste nieuws Contact

 

Wat doen we
Waar vindt u ons
Activiteiten
Hoe zijn we begonnen
Nieuwsbrief
Andere organisaties
Foto's
Laatste nieuws
Contact

 

Wij zitten in het voorhuis van het Dorpshuis in Roodeschool.

Ons adres is:

Steunstee Roodeschool

Hooilandseweg 18 a9983 PE Roodeschool

Telefoon: 0595 - 415507 E-mail: steunsteeroodeschool@planet.nl

Steunstee Roodeschool  is iedere dinsdag open tussen 9.30 uur en 11.30 uur. Voor een kop koffie, een praatje, ontmoeting en gezelligheid.

Voor rolstoel/rollatorgebruikers is een  oprit aanwezig. Door een druk op de knop gaat de deur automatisch open en weer dicht.  

 Inloopspreekuren  in Steunstee

bullet

Verder ziet u bij de Activiteiten inloopspreekuren staan van Carolien Reininga en Kiona Stel. Carolien is wijkverpleegkundige. Een wijkverpleegkundige is, net als de huisarts, de eerste toegang tot professionele zorg en de verbindende schakel tussen zorgvragers en zorgaanbieders. 

Zij komt op koffieochtenden langs  voor vragen, informatie of ondersteuning, dit kan van alles zijn. Haar wens is dat iedereen op een gezonde, veilige manier thuis kan wonen. Ook kan er een afspraak met haar bij u thuis gemaakt worden.  Zij is bereikbaar via de mail en telefoon.  Liever persoonlijk contact? Zij is iedere 3e dinsdag van de maand behalve januari (dan op de 22ste) van 10:00 tot 11:30 uur aanwezig in de Steunstee, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken op een andere dag / tijdstip.

Bel/mail naar:

c.reininga@buurtzorgnederland.com

Tel 06  29605115

 

Kiona is onze dorpencoördinator. In deze rol wil zij graag meedenken met bewoners die ideeën hebben om de leefbaarheid in hun eigen omgeving te verbeteren. Als dorpencoördinator kan zij namelijk een verbindende factor tussen inwoners, organisaties en de gemeente zijn. Zij is bereikbaar via de mail, telefoon en WhatsApp. Liever persoonlijk contact? Iedere 1e en 3e dinsdag de maand is zij van 10:00 tot 11:30 uur aanwezig in de Steunstee, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken op een andere dag / tijdstip.

Bel/app/mail naar:

K.Stel@eemsmond.nl

Tel.: 06-155 678 11
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 14:00 uu

Er is een aparte ruimte beschikbaar voor gesprekken .

Wij zijn blij met deze inloopspreekuren dicht bij huis. Want per  1 januari 2019 gaat er wel het een en ander veranderen. Gemeente Eemsmond gaat op in het Hogeland. De publieksbalies van de 4 gemeente blijven open voor paspoorten en rijbewijzen maar de ambtelijke organisaties worden verspreid  over de vier gemeentehuizen.

Lees hier onze folder.

 

naar boven